Едно чудесно място
за вашата почивка.

 Къща за гости Четирите бора Бели Осъм

За къщата

Най-уютната къща за гости!

Средата съчетава неповторима възрожденска обстановка и съвременен лукс. Къщата е построена през 1880 година и е на 2 етажа. Покрива е с плочи, което позволява през топлото лято да е прохладно, а през студената зима - топло и уютно. За романтичната обстановка допринасят изградените на етажите камини... 

На първия етаж е механата с баня и санитарен възел. Къщата ви пренася в миналите векове с помощта на мебелите в старинен стил, тя е подходяща за сватби, юбилеи, рождени дни, кръщенета и др.

На втория етаж са спалните помещения, също обзаведени в старинен стил в съчетание с модерно кухненско оборудване и със санитарен възел. 

 Къща за гости Четирите бора Бели Осъм

Къща за гости Четирите бора

Има кабелна телевизия с над 80 програми. Просторния двор е част от непокътнатата природа - полянта с най-зелената трева, овощни дръвчета, къпини и малинки. 

Тук децата могат да си играят на воля, а възрастните да изиграят партия шах или просто да се отпуснат и да слушат разнообразния птичи хор. Над целия този божи дар величествено се извисяват четири бора, всеки един с различна дебелина и височина, това олицетворява стопанина и стопанката, и двете им дъщери.

Само на 5 метра е река Бели Осъм известна с кристално чистите си води и рибата. Заслужава си поне за малко да забравите ежедневието и да се потопите в този макар и Земен Рай. Чифлика се намира само на 7 км, Беклемето на 20 км, Рибарица на 21 км а Троянския Манастир е на 11 км.

Очакваме ви! 

Заповядайте!

© Всички права запазени 2018 | Къща за гости Четирите бора Бели Осъм | Изработка ФиУеб ЕООД